THE VIEW REVIEW PODCAST TRACKING - EPISODE 6 - “THE GUYVER”

November 20, 2016

Så smider drengene igen et VHS bånd i maskinen og lader nostalgien styre. Denne gang er det THE GUYVER fra 1991 af effektfolkene Screaming Mad George og Steve Wang, der står for underholdningen! Filmen har bl.a Mark Hamill, Vivian Wu samt David Gale og Jeffrey Combs på rollelisten. Producenten er genre favorit Brian Yuzna, så der er lagt i kakkelovnen til en ordentlig omgang cheesefest!! "I am the GUYVER!!"

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 58 - “DJANGO” - “DJANGO, PREPARE A COFFIN”

November 14, 2016

Så er drengene tilbage med et cast dedikeret til DJANGO, der i år fejre 50 års jubilæum. De tager den gamle film under kærlig behandling og deler ud af deres minder fra første gang de så filmen. Det bliver en varm og sjov anmeldelse af denne klassiske spaghetti western. Derefter vender de DJANGO, PREPARE A COFFIN, der er det tætteste vi kommer en reel efterfølger, dog DJANGO STRIKES BACK også kort vendes og straks afskrives! Så find din seksløber frem og tage et lyt tilbage til da western film styrede verden!

Film også nævt i denne episode: THE TUNNEL (S2), ROADIES (S1), HOW I MET YOUR MOTHER (S1-9), NARCOS (S1-2), CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR, WARCRAFT, LEGEND, THE NEON DEMON, STARRY EYES, GHOSTBUSTERS (2016), HARDCORE HENRY, THE MAGNIFICENT SEVEN (2016), MR. HOLMES, THE INTRUDER (1962), STRANGER THINGS (S1), 10 CLOVERFIELD LANE, GREEN ROOM, STAR TREK BEYOND, ALEXANDER NEVSKY, DJANGO MEETS SARTANA, THE NICE GUYS, BLOOD FATHER, 31, SKIPTRACE, MARCELLA (S1), LUTHER (S1-4), THE NIGHT OF (S1), 

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST SLASH HORROR - EPISODE 3 - “HACK-O-LANTERN” - “BLOOD RAGE”

October 31, 2016

Slash Horror er endelig tilbage og endda med ny medvært!! I denne relaunch episode (u)hygger vi med en sæsonaktuel halloween film, HACK-O-LANTERN fra 1988, samt en blodig lille sag fra 1987, BLOOD RAGE!! Så der er lagt i kakkelovnen til en helt igennem fantastisk halloween!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST TRACKING - EPISODE 5 - “THE FIRST TURN-ON”

October 14, 2016

Tracking er tilbage og det er med et brag af en film!! Troma byder på T&A i denne teen sex comedy THE FIRST TURN-ON fra 1983. Det er Lloyd Kaufman og Michael Herz, der står står bag dette stykke lowbrow underholdning og har blandt andet den pure unge Vincent D'Onofrio med, i hans film debut i rolle som Lobotomy!! Og der er naturligvis masse af sleaz og ekstrem dårlig humor, lige som vi kan lide det her på Tracking!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 57 - “SINGIN’ IN THE RAIN” - “HEDWIG AND THE ANGRY INCH”

August 9, 2016

Så er drengene endelig tilbage med en musical episode, der går fra den ene ende af spektret til den anden! Vi starter med SINGIN' IN THE RAIN fra 1952, som af mange er regnet for at værende den bedste fra Hollywoods gyldende periode. Vi vender filmen, dens sange og diskuterer om den virkelig fortjener titlen som den bedste musical. Derefter slår vi håret ud til 2001´s sensationelle rock musical HEDWIG AND THE ANGRY INCH! Vi går bag filmen og ser blandt andet på sceneshowet, der skabte denne ikoniske film og dens sange.Så tag en lytter og rock on sammen os!!

Film også nævnt i denne episode: IDEALISTEN, WARCRAFT, ALL THE WAY, CAROL, DEADPOOL, VOICES, BANSHEE S4, PREACHER S1, EXPOSED (DAUGHTER OF GOD), IN A WORLD, OCCHI DI CRISTALLO (EYES OF CRYSTAL), BROEN S1-2, THE BRIDGE S1, THE TUNNEL S1-2, ELEMENTARY S1-3, CASTLE S8, 99 HOMES, THE FEAR OF 13, THE SOUND OF MUSIC, WEST SIDE STORY, PHANTOM OF THE PARADISE og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST TRACKING - EPISODE 4 - “DEADLY PREY”

March 20, 2016

Vi er tilbage med endnu en rigtig 80'er basker af en actionfilm, DEADLY PREY fra 1987. Udstyret udelukkende med et par hotpants, bliver tidligere elitesoldat Mike Danton, smidt ud i sin livs kamp mod en hær af lejesoldater. Deres eneste mission: slå Danton ihjel! På bedste MacGyver stil, må Danton bekæmpe og dræbe al modstand. Det er low budget 80'er kliche af allerbedste skuffe! Vi ser også på efterfølgeren, DEADLIEST PREY, der udkom 26 år senere! Men kan Danton mon stadig passer sine hotpants og var det virkeligt nødvendigt med en sequel efter så mange år?! Tracking kommer med svarene i denne underholdende episode!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST TRACKING - EPISODE 3 - “RAMBU: THE INTRUDER”

March 3, 2016

Vi tager en af 80'ernes helt store B-films klassiker under kærlig behandling, nemlig den indonesiske action basker RAMBU: THE INTRUDER med den karismatiske Sylvester Stallone look-alike Peter O'Brian i hovedrollen, som Rambu, en mand med en mission! Til at guide os igennem denne juvel fra VHS'ens guldalder, har vi besøg af gæstevært og B-films koryfæ Jack J fra bl.a. Stay Sick! magazine. Det er et overflødighedshorn af information og sjove facts om filmen, der vitterligt har alt!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 56 - “A YEAR IN REVIEW”

February 13, 2016

Vi ser tilbage på filmåret 2015; hvad var godt, hvad stank og hvad overraskede? Vi ser også på 2016, hvad glæder vi os til og hvad frygter vi! Velkommen til årets første TVRP!

Film nævnt i denne episode: FURY ROAD, EX MACHINA, SICARIO, CREED, TERMINATOR GENISYS, SLOW WEST, IT FOLLOWS, AVENGERS: AGE OF ULTRON, LOST RIVER, HOT TUB TIME MACHINE 2, THE HATEFUL EIGHT, ANT-MAN, BONE TOMAHAWK, BLACK HAT, HARBINGER DOWN, SPECTRE, STAR WARS: THE FORCE AWAKENS, ASH VS EVIL DEAD, GREEN INFERNO og mange flere!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST SLASH HORROR - EPISODE 2 - “ELVES” - “BLOODY NEW YEAR”

December 22, 2015

Julen og nytåret står for døren og det skal naturligvis markeres med to film, der begge hylder netop disse højtider! Vi starter med pseudo jule slasheren ELVES, der er en sindsyg blanding af en morderisk "nisse", nazister og incest! En fantastisk underholdende "så-dårlig-den-er-god" film. Det samme kan næsten siges om den anden film, BLOODY NEW YEAR, der er et britisk take på en overnaturlig højtids horror. Dog filmen slet ikke tager sit udspring i forbindelse med nytår, så har den tilgengæld ALT andet! Hvilket også gør denne film top underholdende! Med disse to film, siger holdet bag TVRP glædelig jul og godt nytår til alle!!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 55 - “STJERNEKRIGEN”

December 18, 2015

I anledning af den syvende STAR WARS film THE FORCE AWAKENS, tager vi en gennemgang af alle seks film, der allerede er i serien. Vi vender historierne, myterne og kommer med skørt trivia, til en af filmhistoriens mest succesfulde filmserier. Vi kigger også på de tv film og serier, der er kommet gennem årene. For selvfølgelig at slutte af med en "on-the-road" review, af den sprit nye STAR WARS film i klassen, THE FORCE AWAKENS! Så der er masse at nørde til!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST TRACKING - EPISODE 2 - “DEAD HEAT”

November 8, 2015

I anden episode af TRACKING, byder VHS hylden på en vaskeægte 80´er buddy klassiker; nemlig DEAD HEAT! Vi anmelder denne "fine" film, der har Treat Williams og den evige elendige Joe Piscopo i hovedrollerne. Derudover gæster horror legenden Vincent Price kort, i en af hans sidste roller. En genre favorit for mange, men holder den stadig...TRACKING ser på sagen og kommer med den alt afgørende dom!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 54 - “IN THE MOOD FOR LOVE” - “AS TEARS GO BY”

November 3, 2015

Vi tager den Hong Kong kinesiske mesterinstruktør Wong Kar Wai under kærlig behandling og ser på to af hans film. Vi starter med hovedværket IN THE MOOD FOR LOVE, fra 2000, der er kaldt en af de mest romantiske film nogensinde lavet. Derefter går vi tilbage hvor det hele startede for WKW, med debutfilmen AS TEARS GO BY, der er en heroic bloodshed klassiker, men stadig emmer af romantik! Få et indblik i instruktørens trademarks,arbejds metoder og bliv lidt klogere på hans mange film.

Film også nævnt i denne episode: CRUISING, INTERIOR. LEATHER. BAR., OUTCAST, DAYS OF BEING WILD, ASHES OF TIME, CHUNKING EXPRESS, FALLEN ANGLES, HAPPY TOGETHER, GONE GIRL, 2046, EROS, KNOCK KNOCK, PIXELS, SCREAM QUEENS (tv), TOMORROWLAND, TREMORS 5: BLOODLINES, THE GALLOWS, COTTAGE COUNTRY, A CHRISTMAS HORROR STORY, MISSION: IMPOSSIBLE - ROUGE NATION, VEEP (tv), BLACKLIST S3 (tv), MEAN STREETS, THE FINAL GIRLS, THE GUEST, JOHN WICK, THE STRANGER AND THE GUNFIGHTER, COMMUNION, FEAR THE WALKING DEAD (tv), FARGO (tv), STAR WARS REBELS, TED 2 og mange flere!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST SLASH HORROR - EPISODE 1 - “ROCKTOBER BLOOD” - “THE MIDNIGHT HOUR”

October 31, 2015

Så er der premiere på vores nye horror podcast, SLASH HORROR, der dykker ned i 80´ernes slaher boom, video nasties, giallo og andet godt gys. Vi starter med slasheren ROCKTOBER BLOOD, der byder på et fantastisk soundtrack. Herefter fejre vi årets halloween med filmen THE MIDNIGHT HOUR, der er hurtigt sprede hygge i view review studierne. Så gå ikke glip af denne første episode af The View review Podcast Slash Horror!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST TRACKING - EPISODE 1 - MIAMI CONNECTION

October 7, 2015

Så er der endelig premiere på vores nye podcast, TRACKING, som er alt godt fra VHS hylden! Vi vil rode helt ned i bunden af 80´ernes fantastiske B film og vende genre favoritter, i alt fra namsploitation, sci fi, action, T&A komedier, ninja film og meget mere! Vi ligger ud med en af de mest fantastiske film fra 80´erne, nemlig den helt enestående MIAMI CONNECTION fra 1987, som har en helt unik historie både foran og bag kameraet. Vi vender det hele og giver masser af kærlighed til denne glemte action perle, der byder på bl.a.: ninjaer, motorcykelbander, taekwondo, non stop 80´er pop og en af de ringeste udtalelser af engelsk dialog en "skuespiller" nogensinde har begået på celluloid...he so funny, you laugh long time!! Gå ikke glip af denne episode og oplev film, der har det hele!!
 

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 53 - “CAL” - “´71″

October 1, 2015

Vi drager til Nordirland og ser på to film om IRA. Vi starter med dramaet CAL fra 1984 med bl.a. Helen Mirren. Vi trækker filmen frem fra glemslen og ser om den stadig har sin berettigelse eller om den virkeligt har fortjent at forblive glemt. Derefter ser vi på en ny film fra 2014, der hedder ´71. En super thriller, som giver den fuld gas og leverer bl.a. et indblik ind i interne stridigheder i IRA og er en intens jagt gennem gaderne af Belfast! 

Film også nævnt i denne epiosode: JURASSIC WORLD, LOST SOUL: THE DOOMED JOURNEY OF RICHARD STANLEY´S ISLAND OF DR. MOREAU, SOPRANOS,TRUE DETECTIVE (S2), TERMINATOR GENISYS, HARBINGER DOWN, INSIDE OUT, THE EDITOR, FEAR THE WALKING DEAD, VACATION, KLOVN FOREVER, MISSION: IMPOSSIBLE - ROUGE NATION, MEN AT WORK, THE RISE OF THE KRAYS, LOST AFTER DARK, GIRL HOUSE, COP CAR, SPACE JANITORS, BLUNT FORCE TRAUMA, COOTIES, CONTRACTED PHASE II, REGULAR SHOW: THE MOVIE, HOMICYCLE, WE ARE STILL HERE og mange flere!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 52 - “SOY CUBA” - “KWAIDAN”

August 29, 2015

Vi kaster os over antologi genren, med to vidt forskellige film, begge  fra 1964 og fra hver deres ende af verden. Vi starter med den sagnomspundne propaganda film, SOY CUBA, som var gemt og glemt i 30 år. Derefter hopper vi om på den anden side af verden og lander midt i den Japanske klassiker KWAIDAN.

Film også nævn i denne episode: GULDKYSTEN, CREEP,THE EAGLE, CENTURION, HOT PURSUIT, THE AVENGERS: AGE OF ULTRON, THE WAY WAY BACK, TRAINWRECK, WET HOT AMERICAN SUMMER (tv serie) og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 51 - “TO LIVE AND DIE L.A.” - “YEAR OF THE DRAGON” - “STATE OF GRACE”

August 13, 2015

Denne gang følger vi 3 politimænd, der alle er på kanten af loven, i deres nådesløse jagt på forbrydere. Vi starter med William Friedkin´s TO LIVE A DIE IN L.A., en stærkt overset crime thriller. Derefter går turen til San Francisco og Michael Cimino´s lige så oversete YEAR OF THE DRAGON, med Mickey Rourke i top form! Sidste stop på turen rundt i USA´s underverden, er New York´s Hell´s Kitchen, hvor STATE OF GRACE udspiller sig. Den har et fantastisk cast med bla. Sean Penn, Gary Oldman og Ed Harris. Denne episode er kort og godt et overflødigshorn af crime thrillers af allerhøjeste karat!!


Film også nævn i denne episode: DEATH WISH 1-5, TRUE DETECTIVE s2, STUNG, iLIVED, BARELY LETHAL, THE BOY NEXT DOOR, FINAL GIRL, BURYING THE EX, LOST SOUL: THE DOOMED JOURNEY OF RICHARD STANLEY´S THE ISLAND OF DR. MOREAU, THE DEATH OF "SUPERMAN LIVES" - WHAT HAPPED, JOE DIRT 2, JURASSIC WORLD, SCREAM THE TV SERIES, WAYWARD PINES, STATEN ISLAND SUMMER, THIN ICE, DUDE BRO PARTY MASSCRE III, FRISKY DINGO, RETURN TO SENDER, TED 2, THE FACE OF AN ANGEL, THE GUNMAN, SPY, TERMINATOR GENISYS og mange flere!!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 50 - “GARTH MARENGHI´S DARKPLACE”

July 15, 2015

I denne omgang, nummer 50, ser vi tilbage på afdøde Christopher Lee´s lange filmkarriere og hans fascinerende liv. Vi gennemgår alle Mad Max filmene, med særlig fokus på den nyeste. Det bliver også til en lang omgang "set siden sidst", inden vi hopper ombord i den britiske meta komedie serie GARTH MARENGHI`S DARKPLACE. Vi gennemgår alle seriens afsnit, samt ser på de spin-off´s der er kommet til serien! Så tag med på en lytter og mød forfatteren, drømmevæveren, visionæren plus skuespiller...Garth Marenghi!! 

Film også nævnt i dette cast: MAD MAX, MAD MAX 2: THE ROAD WARRIOR, MAD MAX BEYOND THUNDERDOME, MAD MAX: FURY ROAD, SENSE8, THE DOUBLE, AVENGERS: AGE OF ULTRON, JAWS 2, RUN ALL NIGHT, THE HUMAN CENTIPEDE III: FINAL SEQUENCE, COBAIN: MONTAGE OF HECK, THE SALVATION, FREDDY GOT FINGERED, FURIOUS 7, THE BENCHWARMERS, KUNG FURY, WHIPLASH, WALK THE LINE, FARGO, KUMIKO: THE TREASURE HUNTER, GRACE AND FRANKIE, LARRY GAYE: RENEGADE MALE FLIGHT ATTENDANT, UNFINISHED BUSINESS, PIECES OF TALENT, CABIN FEVER 3: PATIENT ZERO, JUPITER ASCENDING, DARK SHADOWS, FIRESTORM, WAYWARD PINES, INSIDE NO. 9, COMMUNITY, ELECTRIC BOOGALOO: THE WILD UNTOLD STORY OF CANNON FILMS, THE GO-GO BOYS: THE INSIDE STORY OF CANNON FILMS, THE LAST MOGULS og mange flere!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 49 - “LABYRINTH” - “LEGEND”

June 4, 2015

Vi drager på eventyr tilbage i 80´erne og slipper fantasien løs. Det får CK til at går i selvsving over barndoms favoritten LABYRINTH med David Bowie i spray-on pants, der er helt vild for at lege far, mor og børn med Jennifer Connelly. Derefter går turen til Ridley Scotts glemte klassiker LEGEND med en pure ung Tom Cruise og Mia Sara. Det bliver et eventyrligt cast!

Film også nævnt i dette cast: THE BABER, THE COBBLER, MAGGIE, BANSHEE (S1), CHAPPIE, EX MACHINA, IT FOLLOWS, THE KINGSMEN - SECRET SERVICE, RAMPAGE - CAPITAL PUNISHMENT, RUN ALL NIGHT, GO-GO BOYS: THE INSIDE STORY OG CANNON FILMS, GOING CLEAR: SCIONTOLOGY AND THE PRISON OF BELIEF, THE BABADOOK, WOLFCUP, DEN HUNDREDÅRIGE DER KRAVLEDE UD AD VINDUET OG FORSVANDT, SESSION 9, TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION, WET HOT AMERICAN SUMMER, RED ROAD, DARK CRYSTAL og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 48 - “SILENT RUNNING” - “MOON”

April 20, 2015

Vi tager en tur ud i rummet med to klassikere, som har et fælles tema -isolation! Vi starter med den banebrydende SILENT RUNNING og diskuterer hvilken kæmpe indflydelse den har haft på sci-fi genren. Så ser vi på MOON, en moderne klassiker! Det bliver top hyggeligt!


Film også nævnt i dette cast: HOME SWEET HELL, LOST RIVER, EAT, KILL ME THREE TIMES, FORTITUDE, EVERLY TWIN PEAKS (s3), DJANGO (tv serie), SUSPIRIA DE PROFUNDIS, OCTOBER 1st, DAREDEVIL (tv serie), PAPERBOY, BANSHEE (s3), 2001: A SPACE ODYSSEY, STAR WARS, OUTLAND, BRAINSTORM og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 47 - “DEEP THROAT”

March 25, 2015

Så bliver det frækt! Vi ser på porno´ens største klassiker DEEP THROAT og diskuterer hvilken indflydelse den har haft både på genren og normal "mainstream" film. Vi går også bag kameraet på filmen og vender alle de mange historier og myter omkring en af historiens mest berygtede film. I Inside Deep Throat undersøges de kulturelle chokbølger porno-klassikeren Deep Throat fra 1972 udløste. Den blev optaget på bare 6 dage og kostede kun 25.000 dollars. Den amerikanske regering prøvede at stoppe den og filmen blev forbudt i 23 stater. Den har siden indtjent over 600 millioner dollars og er dermed historiens mest profitable film.


Film også nævnt i dette cast: INSIDE DEEP TROATH, THE REAL LINDA LOVELACE, FORTITUDE, THE GOLDBERGS, WAKE OF DEATH, BANSHEE S3, BETTER CALL SAUL, LOVELACE, WALKING DEAD S5, NIGHTMARE CITY, SLEEPY HOLLOW (tv serie), GHOSTS OF THE ABYSS, PUNISHER: WAR ZONE, CLOWN, HOUSEBOUND, POWERS (PS serie), BROADCHURCH S2, MAN SEEKING WOMAN og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 46 - “ATTACK OF THE COMICS”

March 11, 2015

Vi ser på de mange tegneserie helte, der nu om dage overtager vores tv. Er disse nye serier overhovedet noget værd og hvad kan de? Der er en tegneserier connoisseur med i panelet denne gang og vi ser også på hvordan de holder sig til kildematerialet, de såkaldte "origins". Vi dækker ARROW, THE FLASH, CONSTANTINE, AGENT CARTER, AGENTS OF S.H.I.E.L.D. og GOTHAM. Det er et super afsnit, du ikke må gå glip af!

Film også nævnt i dette cast: FORTITUDE, THE GOLDBERGS, CLOWN, IRONMAN, THE AVENGERS, BATMAN, CAPTAIN AMERICA - FIRST AVENGER, CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER, CONSTANTINE, WOLFCOP, ALL THIS MAYHEM, THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 45 - “L´ANNÉE DERNIÉRE A MARIENBAD” - “LA JETÉE”

February 25, 2015

Der er fransk...det er sort/hvid...der er magnifique!! Vi ser på to franske banebrydende film, I FJOR I MARIENBAD (L´ANNÉE DERNIÉRE A MARIENBAD), et mesterværk af Alain Resnais fra 1961. Filmen var en del af den franske ny bølge, dog den i sig selv satte nye grænser for filmfortælling med dens ekstrem eksperimenterende form. Derefter går turen til Chris Marker´s LA JATÉE fra 1962, der er en sci-fi novellefilm, med en bekendt historie...filmen inspirerede nemlig Terry Gilliam´s 12 MONKEYS.

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 44 - “ROPE” - “RUNNING TIME”

February 11, 2015
Så rammer vi mesteren over dem alle, Mr. Alfred Hitchcock, for første gang i TVRP. Og vi ligger stille ud med ROPE (Rebet) fra 1948, som er en af mesterens mere kontroversielle og eksperimenterende film, men holder den i dag og er den Hitchcock´s navn værd?! Panelet diskuterer og analyserer denne specielle film. Så går turen til Detroit, hvor RUNNING TIME løber af stablen. Det er en low budget caper-heist film af Josh Becker og har Bruce Campbell i hovedrollen. Det er tydeligt, at denne film er inspireret af ROPE, men hvilken af de to klare bedst eksperimentet?

Film også nævnt i denne cast: REVENGE OF THE GREEN DRAGON, BASKETCASE 1-3, UNDER THE SKIN, BAD BIOLOGY, FRAKENHOOKER, THE INTERVIEW, STONEHEARST ASYLUM, BEST WORST MOVIE, R, MEN AT LUNCH, MEMORY OF THE CAMPS, BROADCHURCH (S2), INTERSTELLAR, SIGNS, DEEP IMPACT og mange flere!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 43 - A YEAR IN REVIEW

January 28, 2015

Vi ser tilbage på filmåret 2014; hvad var godt, hvad stank og hvad overraskede? Vi ser også frem på 2015, hvad glæder vi os til og hvad frygter vi! Derudover leverer vi også en laaang omgang "set siden sidst", så der er dømt film, film og atter film i årets første TVRP!

Film nævnt i denne episode: TUSK, THE INTERVIEW, SONS OF ANARCHY, THE MECHANIC, GONE GIRL, DUMB AN DUMBER TO, NYMPHOMANIAC, PIECES OF TALENT, ZOMBEZVERS, REVENGE OF THE GREEN DRAGON, TUCKER AND DALE VS EVIL, THE BABADOOK, WOLVES, OLDBOY (remake), UNDER THE SKIN, THE HOBBIT - THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES, THE TRAILER PARK BOYS, SEPTIC MAN, NIGHTCRAWLER, ON THE JOB, PROMETHEUS, THE PROFESSIONAL: GOLGO 13, REAL LIFE, HER, DRUG WAR, PAINLESS, INTERSTELLAR, BEFORE I GO TO SLEEP, STONEHEARST ASYLUM, THE EQUALIZER, HORRIBLE BOSSES 2, SON OF A GUN, GUARDIANS OF THE GALAXY, JOHN WICK, NEXT OF KIN (aus), NIGHTMARES, HOUSE OF DEATH, TO ALL A GOOD  NIGHT, MERCENARIES, TRANSFORMERS - AGE OF EXTINCTION, I FRANKENSTEIN, MAP TO THE STARS, THE CAPTIVE, ROBOCOP (remake), SABOTAGE, THE RAID 2, THE GRAND BUDAPEST HOTEL, BIG BAD WOLVES, KILL LIST, UTOPIA, EDGE OF TOMORROW, AFFLICTED, FARGO (tv), LEGO THE MOVIE, BOYHOOD, TRUE DETECTIVE, THE STRANGE COLOUR OF YOUR BODY´S TEARS, BLUE RUIN, BIRDMAN, AMERICAN SNIPER, STAR WARS - THE FORCE AWAKENS, AVENGERS: AGE OF ULTRON, MAD MAX FURY ROAD, CAKE, TEH KINGSMEN, CROUCHING TIGER HIDDEN DRAGON: THE GREEN LEGEND, HARBINGER DOWN, SANDMAN, TERMINATOR: GENISYS, EX-MACHINA, MI5, RED SQAUD, DJANGO LIVES, PHANTASM V, IN THE VALLEY OF VIOLENCE, CABIN FEVER (remake), GREEN INFERNO med flere!   
00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 42 - “INCENDIES″ - “THE BAND´S VISIT”

November 19, 2014

Vi drager denne gang til mellemøsten med to film i hver sin ende af skalaen. Først ser vi INCENDIES (NAWAL´S HEMMELIGHED) af Denis Villeneuve, en thriller drama der er uden filter og imponerer trods fejl og mangler. Derefter letter vi stemningen med filmen, THE BAND`S VISIT, om det Egyptiske politiorkester, der kommer på afveje i Israel. En lille finurlig komedie, der varmer hjertet!


Film også nævnt i denne episode: SNOWPIERCER, GRUDGE MATCH, SABOTAGE, EVIL DEAD (tv serie), STAR WARS, FROM DUSK TILL DAWN, MURDER BY DECREE, MARGIN CALL, SOUL KITCHEN, LATE PHASES, WRECKAGE, PREDESTINATION, HORNS, HOUSEBOUND, WHALE RIDER, SAVIOR, PRISONERS, ENEMYog mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 41 - “GANGSTER NO. 1″ - “THE KRAYS”

November 12, 2014

Vi tager tilbage til midt 60´ernes east end London og følger "the rise and fall" af de mest berygtede og frygtede engelske gangstere nogensinde. Vi ligger ud med GANGSTER NO. 1 fra 2000, med Paul Bettany, Malcolm McDowell og David Thewlis, i en helt igennem fantastisk film, som panelet roser til skyerne! Derefter er det THE KRAYS fra 1990, der desværre også er et glemt mesterværk. I rollerne som de bestialske Kray tvillingebrødre ses The Spandau Ballets´ Martin og Gary Kemp. Du vil ikke gå glip af disse to film, så "do me a favour" og dig selv og lyt med!!

Film også nævnt i denne episode: THE BERLIN FILE, A WALK AMONG THE TOMBSTONES, A GOOD MARRIAGE, TREEHOUSE, SEE NO EVIL 2, TRUE DETECTIVE, DEXTER, THE TOWN THAT DREADED SUNDOWN, DAWN OF THE PLANET OF THE APES, AUTOMATA, BA BA DOOK, CHILDS PLAY, PUMKINHEAD, THE ZERO THEOREM, STRETCH, KNIGHT OF BADASSDOM, WRONG TURN 6, THE BLOB (´88), V/H/S VIRAL, EXISTS, THE PRINCE, GUARDIANS OF THE GALAXY, THE LONG GOOD FRIDAY, GET CARTER, SEXY BEAST, LAYER CAKE, ESSEX BOYS, NIGHTBREED og mange flere!!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 40 - “HALLOWEEN SPECIAL 2014″

October 31, 2014

Nu er det igen blevet allehelgensaften og det fejre vi som altid med manér! Denne gang ser vi tre film; THE HOUSES OCTOBER BUILTTHE BRIDE OF FRANKENSTEIN og NIGHTBREED (DIRECTORS CUT). Det bliver skide (u)hyggeligt, så gå ikke glip af denne dejlige kop gys! 

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 39 - “JAWS” - “THE ABYSS”

October 22, 2014

Så hopper vi i vandet og møder hajer og andre sjove væsner! Vi ligger ud med Steven Spielberg´s blockbuster af en monsterfilm JAWS fra 1975, en film der stadig har masser af bid, på trods af alderen! Så dykker vi helt ned i dybet, hvor der kun er mørke...og rumvæsner i James Cameron´s THE ABYSS fra 1989, dog vi anmelder her THE ABYSS - SPECIAL EDITION fra 1993. Så pust baderingen op, hop i et par Speedos og tag med os til stranden!

Film også nævnt i denne episode: WER, WALKING DEAD, EVERYTHING YOU WANTED TO KNOW ABOUT SEX, INDIANA JONES, MUNICH, TIMECRIMES, OPEN WINDOWS, LET´S BE COPS, KILLERS, TWIN PEAKS:FIRE WALK WITH ME Q2 FANEDIT, NORTHWEST PASSAGE, LEVIATHAN, DEEP STAR SIX, AVATAR, T2 og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 38 - “THE KILLERS”

October 15, 2014

Vi vender denne gang Ernest Hemingway´s novelle The Killers forklædt i forskellige afskygninger. Vi starter med noir klassikeren THE KILLERSfra 1946 med bla. Burt Lancaster og Ava Gardner. Så springer vi til Rusland anno 1956 med Andrei Tarkovsky´s UBIYTSY (The Murderers aka The Killers), for at slutte af med en omgang Lee Marvin i THE KILLERS fra 1964, der også har Angie Dickinson, John Cassavetes og Ronald Regan på rollelisten!! Det bliver sgu killer!!


Film også nævnt i denne episode: JOURNEY TO THE WEST, JODOROWSKY´S DUNE, THE HUMAN CENTIPEDE II-FULL SEQUENCE, GOD OF COCKERY, KING OF COMEDY, TWIN PEAKS (S3!), TWIN PEAKS FIRE WALK WITH ME, ALL IS LOST, THE INKEEPERS, SUCK, FEAR AND DESIRE, HELLZAPOPPIN, A NIGHT IN OLD MEXICO, PSYCH (TV SERIE) og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 37 - “DON’T LOOK NOW” - “ALICE, SWEET ALICE”

October 8, 2014

Tag med os til Venedig og se Nicolas Roeg´s DON'T LOOK NOW med Julie Christie og Donald Sutherland. Derefter går turen til New Jersey med Alfred Sole´s ALICE, SWEET ALICE! Det bliver en (u)hyggelig spændende episode, som du ikke må gå glip af!!


Film også nævnt i denne episode: MAP TO THE STARS, WITHOUT A CLUE, AT THE DEVIL´S DOOR, NOW YOU SEE ME, BLUE RUIN, THE STRAIN (tv), TRANSFORMERS:AGE OF EXTINCTION, AMER, THE STRANGE COLOUR OF YOUR BODY´S TEARS, FRANK, VAN HELSING, BATMAN BEGINS, THE DARK KNIGHT, DARK KNIGHT RISES, INCEPTION, FIGHTER IN THE WIND, A FAMILY, ONLY LOVERS LEFT ALIVE, THE HUNGER, ROBOJOX, NAPOLEON DYNAMITE, BOJACK HORSEMAN, HAUNTED HONEYMOON og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 36 - “ONLY LOVERS LEFT ALIVE” - “THE HUNGER”

September 24, 2014

Vi hvæser denne gang med tænderne af to gange vampyrfilm. Vi starter med Jim Jarmusch´s ONLY LOVERS LEFT ALIVE med Tilda Swinton og Tom Hiddleston. Derefter går vi i kødet på Tony Scott´s 80´er klassiker THE HUNGER, med Catherine Deneuve, David Bowie og Susan Sarandon. Lyt med og bliv bidt af en gal vampyr! 


Film også nævnt i denne episode: THE SIGNAL, BOJACK HORSEMAN, THE CAPTIVE, THE CALLING, SCARS OF DRACULA, PRINCE OF DARKNESS, TWINS OF EVIL, VAMPIRE CIRCUS, TASTE THE BLOOD OF DRACULA, THE ADDICTION, WHERE THE TRUTH LIES, GHOST DOG, BLADE RUNNER, UTOPIA, THE HUNGER (tv serie), NEAR DARK, CRONOS, COMMUNION, MARTIN, LET THE RIGHT ONE IN, WILLOW CREEK og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 35 - “HARD CANDY” - “THE TRACEY FRAGMENTS”

September 10, 2014

Vi ser denne gang flere sider af Ellen Page. Først lidt sødt, men dødsfarligt, til tanden med thrilleren HARD CANDY. Derefter eksploderer et teenage sind og udløser et kaostisk billedorgie i THE TRACEY FRAGMENTSSo get on the page og gå ikke glip af denne fantastiske episode!!

Film også nævnt i denne episode: 7500, DEEP IN THE DARKNESS, MONTANA, WER, LIFE OF CRIME, COMMANDER LAWIN, FOR YOUR HEIGHT ONLY, PONTY POOL, JU-ON, DEATH AND THE MAIDEN, 30 DAY OF NIGHT, TIME CODE, ANTIVIRAL, CRAZY WESTERNERS, 12 YEARS A SLAVE, COHEN AND TATE, RUST AND BONE, RITUALS og mange flere!!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 34 - “DEAD RINGERS” - “GEMINI”

September 3, 2014

Vi går i tvillingernes tegn med to thrillers lavet af to mester-instruktører i hver ende af verden. Vi starter i Canada med David Cronenberg´s DEAD RINGERS med en top tunet Jeremy Irons i begge hovedroller. Så tager vi til Japan og ser på Shinya Tsukamoto´s GEMINI, hvor rollerne spilles af fantastiske Masahiro Motoki. Det bliver dobbelt så sjovt som det plejer, så gå ikke glip af denne episode! 

Film også nævnt i denne episode: UTOPIA (tv serie), THE CAME TOGETHER, ARE YOU HERE, KILLERS, THE EXPENDABLES 3, CRASH, DEAD ZONE, WET HOT AMERICAN SUMMER, BAD NEIGHBOURS, DØD SNE 2, KILL BULJO, THE ASCENT, HUNGER GAMES, DHOOM, ADAM 12 (tv serie) og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 33 - “WAR BUS” - “THE EXTERMINATOR”

August 27, 2014

Denne gang byder vi på to film fra de fantastiske 80´ere. Vi ligger ud med namsploitation "klassikeren" WAR BUS fra 1986. Og så vender vi hjem fra krigen, hjem til New York´s bande befængte gader og hævneren der må redde dagen i THE EXTERMINATOR fra 1980, med Robert Ginty. Det bliver nostalgisk, da drengene mindes de gode VHS og Moviebox dage i en let og underholdende episode!


Film også nævnt i denne episode: 84C MOPIC, WAR BUS 2: THE LAST WARBUS, THE EXTERMINATOR 2, FIRST BLOOD, MISSING IN ACTION, STRIKE COMMANDO, STRIKE COMMANDO 2, DEN GRØNNE CYKEL, 3 DAYS TO KILL, THE BEAST, BLUE JEAN COP, BLUE JASMIN, MIDNIGHT IN PARIS SHALLOW GRAVE, WAR OF ARROWS, WAR OF THE STEPS, PENNY DREADFUL (tv), RIVER OF DEATH, THE PROTECTOR og mange flere!
00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 32 - “OPSTIGNINGEN” - “BUTIKKEN PÅ HOVEDGADEN”

August 20, 2014

Vi drager øst på denne gang og set på den sovietiske film OPSTIGNINGEN (Восхождение) fra 1977 af Larisa Shepitko. Derefter vi tager til det gamle tjekkoslovakiet og besøger BUTIKKEN PÅ HOVEDGADEN (Obchod Na Korze) -Oscar vinderen fra 1965 af Ján Kadár og Elmar Klos. Det bliver hygge med lidt historier fra WWII!!

Film også nævnt i denne episode: GUARDIANS OF THE GALAXY, FARGO (tv serie), PUPPETMASTER,TURIST TRAP, CRAWLSPACE, LITTLE MONSTERS, BLOOD TIES, GRAVITY, COME AND SEE, RIPPER STREET, DIREKTØR FOR DET HELE, STALKER, IVAN´S BARNDOM, ASHES AND DIAMONDS, DIE FÄLSCHER, NIGHT AND FOG, THE PIANIST, SHOAH og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 31 - “AMER” - “THE STRANGE COLOUR OF YOUR BODY´S TEARS”

August 13, 2014

Denne gang ser vi på instruktør duoen Hélène Cattet og Bruno Forzani´s to film AMER og THE STRANGE COLOUR OF YOUR BODY`S TEARS! Der er dømt art-house, giallo og ren visuel nydelse, når de to stærkt eksperimenterende film skal anmeldes. Og til at krydre det hele op, har vi også et interview med skuespiller Klaus Tange fra THE STRANGE COLOUR OF YOUR BODY`S TEARS. Det er art-house episoden, som du ikke må gå glip af!


Film der også nævnt i denne episode: EDGE OF TOMORROW, AFFLICTED, LOCKE, THE GRAND BUDAPEST HOTEL, MOONRISE KINGDOM, UNDER THE SKIN, ENEMY, SABOTAGE, BAD WORDS, UNHUNG HERO, GREATEST MOVIE EVER ROLLED, COMMITMENT, BERBARIAN SOUND STUDIO, INFERNO, LIZARD IN A WOMANS SKIN og mange flere!
00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 30 - “A BETTER TOMORROW” - “THE KILLER”

June 4, 2014

Ni hao! Vi besøger Hong Kong i 1980´erne og nærstuderer fødslen af en ny genre ved navn "heroic bloodshed", som ændrede action genren forevigt! Manden bag er John Woo, før Hollywood ødelagde ham. Vi ser på de to genredefinerende klassikere A BETTER TOMORROW og THE KILLER, som begge har Chow Yun Fat i hovedrollen!


Film også nævnt i denne episode: PROXY, THE BIG ASK, POLICE STORY 2013, NEW POLICE STORY, A BETTER TOMORROW, BULLET IN THE HEAD, LE SAMOURAI, JUST HEROES, HARD BOILED, 300 RISE OF AN EMPIRE, CHEAP THRILLS, THE CRYSTAL LAKE MEMORIES, PENNY DREADFUL (tv) og mange flere!
00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 29 - “THE PUBLIC ENEMY” - “MILLER´S CROSSING”

May 28, 2014

Vi tager den bløde hat på og finder Thompson maskinpistolen frem i en dobbel op gangster extravaganza med THE PUBLIC ENEMY fra 1931 med James Cagney og Jean Harlow. Derefter tager vi en køretur ud til MILLER´S CROSSING fra 1990, af Coen brødrene, med Gabriel Byrne og Albert Finney.

Film også nævnt i denne episode: JOE, THE QUIET ONES, THE SILENT THEIF, PAPERHOUSE, HOUSE OF LAST THINGS, SCAREFACE, LITTLE CAESAR, BLACK SWAN, PAIN AND GAIN, STAR TREK: INTO DARKNESS, GAMES OF THRONES, WAITING FOR SUPERMAN, IN BED WITH UVEN, G-MEN, OCEANS 11, REAL STEEL, I AM A FUGITIVE FROM A CHAIN GANG, BARTON FINK, SONATINE og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 28 - “ROADGAMES” - “WHITE OF THE EYE”

May 21, 2014

Vi går i thriller mode, med to top thrillers! Først hopper vi med på en omgang ROADGAMES -australsk film fra 1981 med Stacy Keach og Jamie Lee Curtis, som giver fine hints til Hitchcock. Derefter står den på den nærmest ukendte WHITE OF THE EYE -engelsk film fra 1987 med David Keith. Det bliver en episode fyldt til randen med nervepirrende spænding, som du ikke må gå glip af!!


Film også nævnt i denne episode: THE UNDERNEATH, REAR WINDOW, PSYCHO II, ICEMAN, HOUSE OF CARDS, ARROW, THE CAPE, WISDOM, GODZILLA (2014) og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 27 - “REPO MAN” - “CRIMEWAVE”

May 14, 2014

Så står den på ren 80´er nostalgi og af den allerbedste skuffe endda! Vi skal råhygge med 1984 kult klassikeren REPO MAN med en pure ung Emilio Estevez og den gamle ræv Harry Dean Stanton. Derefter går der slapstick i studiet med Sam Raimi´s off-the-wall komedie CRIMEWAVE fra 1985. Det bliver en super kitch og nostalgisk episode, hvor drengene drømmer sig tilbage til deres tabte ungdom!


Film også nævnt i denne episode: FARGO E4, SNOWPIERCER, HIGHWAY TO HELL, THE ADVENTURES OF BUCKAROO BANZAI ACROSS THE 8TH DIMENSION, THE BIG LEBOWSKI, MR. JONES, HAUNTED HONEYMOON, LOST IN THAILAND, BODY AND SOUL, THE PAPER, NAPOLEON DYNAMITE og mange flere!
00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 26 - “WARLOCK” vs “KEOMA”

May 7, 2014

Så er der lagt op til mexican standoff indenfor samme genre, nemlig western! Der er landskamp mellem USA og Italen i kunsten at lave netop westerns. Vi ligger ud med den amerikanske klassiker WARLOCK fra 1959. Herefter tager italienske KEOMA fra 1976 kampen op. Hvem vinder titlen som bedste western nation? Panelet analysere, diskutere, argumentere, vurdere og perspektivere. Hør resultatet i denne episode, hvor alle skydes med skarpt!


Film også nævnt i denne episode: SEVEN PSYCHOPATHS, BACKTRACKER, DJANGO, GRAND BUDAPEST HOTEL, DEADMAN´S BURDEN, CAPTAIN AMERICA:THE WINTER SOLDIER, BETTER LIVING THROUGH CHEMISTRY, DEATH DO US PART, CUT-THROATS NINE, BLUE RUIN, GRAND PIANO, HEADHUNTERS og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 25 - “THE WAYWARD CLOUD”

April 30, 2014

I vores jubilæums episode nr. 25 ser vi på den taiwanesiske sexkomedie THE WAYWARD CLOUD, som endnu engang splitter panelet. Dette giver anledning til mange sjove diskussioner om blandt andet tørrer skeder og saftige vandmeloner! Samtidigt byder vi på en marathon, kaldet "set siden sidst", hvor vi både anbefaler en masse forskellige film samt serier.

Film også nævnt i denne episode: EUROPA RAPPORT, JOURNEY TO THE SEVENTH PLANET,MELANCHOLIA, MY ENGINE`S FRAGILE SOUND, ODD THOMAS, FARGO (tv serie), FAT GIRL, SEVENTH PSYCHOPATHS, FROM DUSK TILL DAWN (tv serie), PATRICK (´78, `13), WOLF CREEK 2, BROADCHURCH, MIDSOMER MURDER og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 24 - “DELIVERANCE”

April 9, 2014

Vi hopper i kanoen og tager en rigtig herretur ned af Cahulawassee floden sammen med Burt, Jon, Ronny og Ned i filmklassikeren DELIVERANCE fra 1972. Men holder kanoen stadigvæk vand her 40 år efter? Derefter går turen til Canada´s dybe skove i den næsten helt ukendte film RITUALS fra 1977, der er kendt som et DELIVERANCE rip-off, men måske er den bedre end dens forgænger? Få svaret i denne vildmarks udgave af TVRP!

Se RITUALS her: http://goo.gl/JynDH7


Film også nævnt i denne episode: THE BURNING, FINAL TERROR, STAGE FRIGHT, GRUDGE MATCH, SOUTHERN COMFORT, INTO THE NEVER, LOVE SURVIVOR, HOUSE OF THE DEVIL, POINT BLANK, EXCALIBUR og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 23 - “TRUE DETECTIVE”

April 2, 2014

Denne gang går vi ombord i HBO´s store succes serie TRUE DETECTIVE fra 2014, med bla. Matthew McConaughey, Woody Harrelson i de to altdominerende hovedroller. Serien, der har taget hele verden med storm, vil sikkert danne præcedens, men den har også efterladt en masse spørgsmål, som TVRP vil forsøge at besvare. Vi ser også på den oversete crime thriller TEXAS KILLING FIELDS, der næsten virker som en forløber til TRUE DETECTIVE!

Film også nævnt i denne episode: CAPTAIN AMERICAN: THE WINTER SOLDIER, APRIL´S FOOLS DAY, THE GRANDMASTER, MAN OF TAI CHI, YOU ONLY LIVE ONCE, THE FOURTH MAN, SIN NOMBRE, TWIN PEAKS, LEATHAL, TOP OF THE LAKE, MYSTERY ROAD, THEIF, SE7EN, THE ZODIAC KILLER, RED RIDING og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 22 - “POSSESSION

March 26, 2014

Vi ser på den polske instruktør Andrzej Zulawski´s to film om besættelse og seksuelle mareridt. Den første er fortællingen om netop besættelse, kærlighed og seksuel psykose i den episke kult klassiker POSSESSION fra 1981 med Sam Neill og Isabelle Adjani. Vi fortolker filmen og ser på det kontrovers, der har været omkring den. Så springer vi 15 år frem til SZAMANKA fra 1996, som er en slags følgesvend til POSSESSION, men indfrier den samme forventninger?


Se POSSESSION her: http://goo.gl/AlHIqB

(følg link i video til del to!)


Film også nævnt i denne episode: HOLY MOTORS, DAVID AND LISA, MANIAC, ENDERS GAME, DALLAS BUYERS CLUB, MR. NOBODY, SOUND OF NOISE, LIFEBOAT, LIFEPOD, NINETEN EIGHTY-FOUR, THE FARMER´S WIFE, THE LODGER og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 21 - “NINETEEN EIGHTY-FOUR”

March 19, 2014

Vi fester som var det 1984! Vi starter med Nineteen Eighty-Four fra 1984, med John Hurt og Richard Burton, før vi tager tilbage til 1956 og ser 1984 med Edmond O'Brien og Michael Redgrave! Der kommer også et hurtigt smut til 1954 med Nineteen Eighty-Four med Peter Cushing!! Forvirret?! Så lyt med, det bliver rent Big Brother kræs for kendere og nybegyndere!!


Se
 Nineteen Eighty-Four fra 1984 her: http://goo.gl/QbIiGD

Se 1984 fra 1956 her: 
http://goo.gl/NxwZgR

Se Nineteen Eighty-Four fra 1954 her: http://goo.gl/ZTxJ34

Film også nævnt i denne episode: TRUE DETECTIVE S1, THE WALKING DEAD S4, BANSHEE S2, CONTRACTED, WRONG COPS,  RUBBER, VERONICA MARS, DEPARTURES, DAVID AND LISA, DANGEROUS GAME, OUT OF THE FURNACE, BRAZIL, FAHRENHEIT 451, THE WALL og mange flere!

00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 20 - “WALTZ WITH BASHIR”

March 12, 2014

WALTZ WITH BASHIR er en animations/dokumentarfilm der skildrer hændelserne under Israels invasion af Libanon 1982. Vi diskuterer om en dokumentar kan være en animationsfilm og hvor ligger grænsen for hvad dokumentarister kan tillade sig. Ugens B film er den sort satiriske MARY AND MAX, en australsk ler-animationsfilm fra 2009. Den har bla. stemme af Philip Seymour Hoffman og vi vender i den forbindelse kort de bedste film af den nu afdøde skuespiller. 

Film også nævnt i denne episode: REPO MEN, CABIN IN THE WOODS, THE FOLLOWING S1, SMALL ENGINE REPAIR, THE KID STAYS IN THE PICTURE, REPO MAN, BREAKING AWAY, MAN OF MARBLE, LEGO THE MOVIE, THE CURSE OF THE WERE-RABBIT, THE WRONG TROUSERS og mange flere!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 19 - “SUTURE”

March 5, 2014

Vi åbner stingene på den amerikanske neo-noir SUTURE fra 1993, inden turen går til Hong Kong med Milkyway Image´s bud på en dyster neo-noir; THE LONGEST NITE!

Se THE LONGEST NITE her: http://goo.gl/S1rNMe

Film også nævnt i denne episode: TALLADEGA NIGHTS-THE BALLAD OF RICKY BOBBY, SHATTERED, UNCERTAINTY, WHAT MAISIE KNEW, THE DEEP END og mange flere!


00:0000:00

THE VIEW REVIEW PODCAST - EPISODE 18 - “EL SECRETO DE SUS OJOS”

February 26, 2014

Vi opfylder et lytterønske og går ombord i den oscar vindende film fra Argentina EL SECRETO DE SUS OJOS (The Secret in Their Eyes), en crime thriller fra 2009 af Juan José Campanella! Og det giver anledning til flere interessante diskussioner på tværs af panelet.


Film også nævnt i denne episode: ANCHORMAN 2, TRUE DETECTIVE, BLACK SAILS, BRINKLEBERRY, VIOLET AND DAISY, ATTACK THE GAS STATION!, HARRY POTTER, CARRIE, THE FOLLOWING, MEMENTO, IRREVERSIBLE og mange flere!

00:0000:00